Over transformaties, onvoorwaardelijke Liefde en leven van Licht.

Zoals voor velen, is dit zeer bijzondere tijdperk waarin wij nu leven, ook voor mij een tijdperk van grote transformaties. Dagelijks voel ik de uitnodiging van het Universum weer sterker, dat ik mij nóg meer mag gaan herinneren wie en wat ik in werkelijkheid ben en welke taak ik voor mijzelf heb gekozen op deze Aarde. Pijnlijke ervaringen weerspiegelen mijn hechting aan beperkende overtuigingen over mijzelf en de wereld om mij heen. Ze laten mij zien waar ik nog weerstand heb tegen de realiteit. Ik mag los komen van al mijn oude aangeleerde programma’s en hechtingen. Los komen van de persoon Jessie en herinneren dat ik de Schepper ben en alles kan creëren wat mijn ziel verlangd.

Ik mag steeds meer verbinden met mijn liefdevolle intenties, deze het veld in gooien, los laten en erop vertrouwen dat het quantum veld, het Universum mij precies dat geeft, wat ik nodig heb om mijn hoogste Zelf te herinneren. Mijn hoofd kent de Universele wet van de aantrekkingskracht en mijn hart mag hem nu bewust gaan inzetten om mijn zelfgekozen werkelijkheid te manifesteren, waarmee ik mijn taak en missie op Aarde mag volbrengen.

Mijn bewustzijn is in snel tempo aan het verruimen en sinds een paar weken zie ik heel duidelijk ook het effect dat dat op mijn lichaam heeft. Dat begon met een flinke griep, wat een bijzondere en spirituele ervaring was, waarin ik voelde dat er dingen in mijn lichaam aan het veranderen zijn. Hogere sensitiviteit, verandering van lichaamsovertuigingen, een upgrade van mijn DNA met daarin een ontgrendeling van een groot nieuw potentieel. Welk potentieel geen idee, maar ik zie dat het groot is.

Ik ontmoette een vrouw die ongekende dingen in mij weerspiegelt. Verbinding met mijn intuïtie en mijn helder weten is op diepere laag aan het open gaan. Oordeelvrijheid, elkaar écht zien zoals ik dat nog niet kende. Samen lachen, huilen, kwetsbaar zijn, zoals ik dat niet eerder durfde en zeker niet in zo korte tijd. De verbinding met haar is diep, omdat de verbinding met mijzelf en met Bron diep is en ik voel mij lichter en ruimer dan ooit.

Ook mijn relatie en hechting met mijn lichaam is erg aan het veranderen. Het voelt alsof mijn lichaam het van mij aan het over nemen is, op een goede manier. Het weet wat het nodig heeft. Tegelijk vind ik het ook spannend, omdat ik redelijk aan het afvallen ben, terwijl mijn hoofd zegt dat ik dat niet nodig heb. Dat ik wat aan het doorslaan ben, zoals ik dat zo vaak deed op verschillende gebieden. Ik ben nog nooit zo slank en licht geweest. Bang voor de mening van anderen. Bang om de illusie van controle op mijn lichaam los te laten en erop te vertrouwen dat mijn lichaam precies weet wat goed is voor mij. Maar het voelt zo logisch. Het voelt helder en fit. Ik weet dat mijn lijf het weet. Het wil naar de natuurlijke staat en daarvoor moet mijn hoofd veel oude programma’s loslaten.

Ik zie steeds beter hoe ik de afgelopen tijd onbewust, en nu bewust, aan het toewerken was naar een bepaald doel. Ik eet al langer overwegend vegan, doe aan intermitted fasten, heb een tijdje rauw gegeten. Weer even wat meer gewoon gegeten en gevoeld dat mijn lijf dat minder fijn vindt. Sinds 1,5 jaar geen drank en drugs meer en ik heb 3 maanden zwanger mogen zijn. Wat een wonder en zegen was dat en een intens bekrachtigende ervaring. Naast een diep weten van mijn moeder-zijn, mocht ik nog veel meer lichaams-sensitiviteit ontwikkelen en durf ik zoveel beter te luisteren naar wat het van mij vraagt.

En drie weken terug startte ik met een meerweekse organendetox met sappen, in combinatie met intermitted fasten wat ik al langer doe. En als vanzelf ontstond de impuls om een aantal dagen te sapvasten en daarna 3 dagen te gaan droogvasten. Geen voeding en geen water. In het proces hier naartoe zie ik allerlei overtuigingen over voeding veranderen. Ik ben niet een lichaam dat voeding of energie nodig heeft, ik ben het Universele bewustzijn dat van zichzelf energie ís en dat van daaruit het lichaam creëert dat het wil. Mijn bewustzijn zit niet in mijn lichaam, mijn lichaam zit in mijn bewustzijn. En mijn lichaam reageert en vormt zich, naar aanleiding van wat er in mijn bewustzijn plaats vindt. Dit zijn enerzijds beperkende en anderzijds helende overtuigingen en zelfbeelden. “Ik heb een hernia gehad en dus zal ik altijd een zwakke rug hebben.” Met deze overtuiging hou ik mijzelf ziek. Ik creëer dan ook een lichaam met een zwakke rug. Totdat ik een jaar terug de shift kon maken naar “Ik hád een hernia en nu ben ik weer fit” en binnen 2 weken liep ik beter, had ik minder last, bewoog ik soepeler en sliep ik beter. Zo zijn er ontelbare overtuigingen die mij beperken in het manifesteren van een optimaal functionerend lichaam. Hoe meer ik los kom van alle beperkende overtuigingen, hoe optimaler mijn lichaam uiteindelijk zal kunnen functioneren.

Een diepgewortelde overtuiging die door de meeste mensen gedeeld wordt is dat we voeding en water nodig hebben om te kunnen leven. Vanuit de fysieke, 3 dimensionale werkelijkheid bekeken is dit waar. Alleen zijn wij geen fysieke wezens, wij zijn energetische wezens. Wij zijn puur bewustzijn. Wij creëren het lichaam en de gehele fysieke werkelijkheid vanuit ons bewustzijn en de overtuigingen over ons zelf en ons lichaam. Vanuit bewustzijn kunnen wij dus iedere werkelijkheid creëren die wij willen. Of dat nu in deze 3e dimensie is of in de 4e of 9e dimensie.

Ik zie in dit proces dat ik toe aan het werken ben naar het leven van Prana, leven van Licht. Waarbij ik geen voeding meer nodig heb, omdat ik ten diepste weet dat mijn bewustzijn niet in mijn lichaam zit, maar dat mijn lichaam in mijn bewustzijn zit. Dat mijn lichaam een uiting is van mijn bewustzijn. Ik en wij zijn feitelijk licht, trilling, frequentie en met mijn bewustzijn kan ik dezelfde frequentie aantrekken. Dat is de Universele wet van de aantrekkingskracht. Gelijke energie trekt gelijke energie aan. Mijn reis nu laat mij zien dat ik de eerste stappen daarheen aan het zetten ben. Ik ga leven van Licht.
Niet nu, maar wanneer ik eraan toe ben en alle programma’s kan los laten. Hoe en wanneer ik dat ga doen, geen idee, maar ik zie waar ik heen ga, wat het mij zal gaan brengen en wat ik daardoor nóg veel meer mag brengen in de wereld. Het gaat allemaal vanzelf. Ik voel mij steeds lichter, steeds ruimer, steeds liefdevoller. Omdat ik het voel van binnen, kan ik het zijn. Omdat ik het ben, straal ik die frequentie vanzelf uit en over op de mensen om mij heen.

Het voelt tegelijk ook ongemakkelijk, want wie ben ik, zegt ego, om zo licht te zijn en zoveel licht te schijnen. Wie ben ik om een Engel te zijn, zo noemt mijn nieuwe liefde mij. Maar ik mag het ook echt gaan voelen, ervaren. Ik zie mijn Engel-zijn in haar weerspiegeld. En daarmee ook mijn ego delen die weerstand bieden. Ik mag ze transformeren. Het gebeurt zonder dat ik er iets voor doe. Het gaat allemaal steeds meer vanzelf.

Ik ga leven van Licht, want ik bén Licht.
Terwijl ik dit schrijf voel ik de energie stromen, licht wordt helderder, donker wordt zichtbaarder, emoties bewegen vrijer. Het voelt allemaal zo bijzonder en zo mooi. Exponentiële groei. Terug naar de Bron die ik altijd al ben.
High on my own supply 💚